Dameklip

Vi lægger vægt på at give en personlig rådgivning, bl.a. hvordan du bevarer friskheden i frisuren og holder håret sundt med egnede plejeprodukter.

Moderne klip til den stilfulde kvinde i alle aldre...

Vi sørger helheden, den unikke helhed mellem tidens trend og din personlighed. Vi lægger vægt på at give en personlig rådgivning, bl.a. hvordan du bevarer friskheden i frisuren og holder håret sundt med egnede plejeprodukter.

Naturligvis tilbyder vi en lang række muligheder for f.eks. farvning, lyse striber, eller permanent i forbindelse med klipningen. Og desuden pleje af bryn og vipper, særlige håropsætninger m.m.

Dions har desuden et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til håret, så du kan tage den professionelle med hjem. Bestil dine hårprodukter online, afhent dem når du skal klippes og få dem til rene indkøbspriser. Se alle vore priser på dette link: Dions prisliste

Ofte stillede spørgsmål til Nahid

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svaret, er du velkommen til at kontakte mig via telefon.

Det afhænger af din hårtype og den stil, du vil opretholde. Generelt anbefales det, at du får klippet dit hår hver 6. til 8. uge for at holde det sundt og fri for spaltede ender.

Din frisør kan hjælpe dig med at vælge en frisure, der fremhæver dine bedste træk og passer til din ansigtsform. Det er også en god idé at overveje din livsstil og den tid, du er villig til at bruge på hårpleje.

 Det er ikke nødvendigt, da vi tilbyder en hårvaske service før klipningen. Dog, hvis du har produktrester i håret, kan det være en god idé at vaske det inden din aftale.

Ja, det kan være meget hjælpsomt. Billeder kan give din frisør en klar ide om det look, du går efter, og kan hjælpe med at sikre, at I begge har samme vision for dit hår.

Kontakt

Telefon: 22161388
Email: nahid@dions.dk

Åbningstider

Man til Fredag: 10:00-17:30
Lørdag: 9:30 - 14:00

Adresse

Oddervej 85, 8270 Højbjerg, Århus