Hårpleje

Effektiv Olaplex behandling

Olaplex er et nyt produkt som er kommet til Danmark i April 2015. Det har eksisteret og været anvendt i USA, resultatet er så godt som banebrydende, derfor introduceres behandlingen nu hos Frisør Dions.

Olaplex reparerer og forøger svovl- og saltbindingerne i håret ved hjælp af en patenteret molekyle. Olaplex kan genskabe helt op til 99% af det manglende antal svovl- og saltbindinger vil her blive beskadiget og derfor får du et tørt og ødelagt hår.

Når du farver, afbleger, føntørre, glatter osv. Belaster du dit hår og dine svovl- og saltbindinger vil her blive beskadiget og derfor får du et tørt og ødelagt hår.

Men Olaplex kan som det eneste produkt på markedet lige nu, reparere et skadet hår og få det smukt igen. Hos frisør Dions i Højberg har vi internt testet produktet og kan hjælpe dig med at få det bedste ud af behandlingen.

Du kan med fordel anvende Olaplex, hvis:

-Dit hår er ødelagt/meget tørt, i dette tilfælde kan du få lavet en Olaplex behandling i frisørsalonen, så dit hår igen bliver sundt og levende.

-Hvis du vil afblege/lysne op til mange toner på samme dag, uden at dit hår bliver tørt og ødelagt.

-Du vil få liv igen i dine slappe og kedelige krøller.

-Du vil få din matte og kedelige hårfarve til at se smuk og blank ud igen.

-Du vil beholde din hårfarve meget længere.

Priser: 

Olaplex Behandling (ca. 45 min.)

Pris: 420,-

Ved denne behandling får du lavet en Olaplex behandling i frisørsalonen med hårkur.

Vi anbefaler 4 behandlinger om året.

Vi anbefaler man køber Olaplex hårkur til hjemmebrug med hjem og bruger den hver 5. gang man vasker sit hår. Dette vil forlænge holdbarheden i behandlingen der er lavet i frisørsalonen.

Del

Lav en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *